Min BILDDAGBOK: http://notinvited.bilddagboken.se/p/main.html?#1

http://notinvited.bilddagboken.se/p/main.html?#1


   .:*:.♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥.:*:.

Veckans Ros!



Jag tänkte dela ut veckans ros varje vecka till någon som gjort något fint eller omtänksamt. Kanske offrat något för någons skull, eller bara förgyllt min dag.


Denna veckans ros får Emelie.
Efter att ha tagit ett av de svåraste beslut som man kan behöva fatta.
Hennes hund ,Wilma, var mycket sjuk, veterinären gjorde en massa undersökningar me kom inte fram till något.
Emelie sa stopp. Det fick räcka för hennes lilla älskling, hon hade ju jätte ont och led.
Emelie gjorde det svåraste beslutet, och det var helt rätt gjort. Jag är stolt över dig gumman min! <3


Första Advent



Nu är det den mysigaste tiden på året.
Men det finns inte så mycket att göra på helgerna tyvär. Alla sitter och väntar på att nyår ska komma. Det ordet är lite magiskt.
Det är inte alls som det är på sommaren då det är fest nästan varje dag. "Nyyåår", då träffar man alla vänner som man inte träffat på ett tag och man har riktigt roligt. Undrar vem som har fest detta året.

Förra året var det Diana som hade det. Först så var det tjejmiddag, riktigt rolig tjejmiddag faktiskt med tanke på att jag inte är så förtjust i tjejmiddagar. Jag har lättare för att umgås med killar. Men efter att vi ätit lite och så, så skulle det komma några fler, bla. Emil, mitt X som det då hade vart slut med sedan ett halvår tillbaka. Jag hade dock inte riktigt kommit över honom, så när han och Tina(emils tjej) skulle komma så var jag lite depp. Och så sprit pådet, hehe behöver jag säga mer?=P Men så kom Daniel och tjejen sandra, och så fick jag övertalat Diana att killarna Simon och Nicke också skulle få komma. Jag kände dem inte så väl, men av det lilla jag vart me dem så tyckte jag att de var trevliga. Så var klockan 00.00 och vi skulle gå ut. Av någon anledning så tog jag aldrig på mig jackan, men jag kommer inte ihåg så mycket mer än att Simon värmde mig innanför sin jacka. Sedan efter tolvslaget så gick vi in och jag tjötade på med Simon för fulla muggar. =P . Vi pratade om Elvis minns jag iallafall. Och så övertalade jag honom att jag skulle få ha hans keps. Sent när Simon skulle åka hem så pussades vi hejdå och fortsatte jag dricka med de få som var kvar. När jag sedan åkt hem och la mig i sängen, så hängde jag upp kepsen på min nattlampa och tänkte att den killen måste jag träffa igen...

Nu sitter jag här nästan ett år senare och jag och Simon har nu vart tillsammans i snart 11 månader.
Vi blev tillsammans den 12 Januari 2008 och jag älskar verkligen honom. Där ser man vad som kan hända på nyår.

Och så vill jag bara säga att jag är nu kompis med Emil och Tina. =) De är dock inte tillsammans längre. =/

Tjohopp!!

Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Linnéa och är 18 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med mamma(Lena), pappa(Björn), lillasyster(Annie) och storebror(Gustav). Fast jag bor "halvtid" i Anneberg där min pojkvän(Simon) bor. Vi har tre hundar i familjen, Isa(en Lagotto Romagnolo), Pongo(en Bolognes) och Bessie(en Bichon Frisé) hon är min hund ^^.

Det var lite som en introduktion om mig, och mer kommer ni få veta så småningom ^^

Hejhopp!

RSS 2.0